Een nieuw seizoen

Na een lange vakantie hebben de leden van de Bazuin op 3 september hun  schoon gepoetste instrumenten weer uit de koffers gehaald. Het nieuwe repetitie seizoen is weer begonnen en de eerste optredens staan weer voor de deur. Zo neemt de Bazuin weer deel aan het najaarsconcours van het CBMGD in Hoogezand op 10 november. Natuurlijk hopen we dit jaar een eerste plaats te behalen en een stap te kunnen zetten naar een hogere divisie.  Uiteraard kunt u ook weer naar onze muziek luisteren tijdens de kerknachtdienst op 24 december in Thesinge. Dit lijkt allemaal nog erg ver weg maar over twee maanden is het concours al.

Om in de goede stemming te komen hebben de leden op 15 september nog een gezellige openingsdag met een boeren zeskamp die afgesloten wordt met een jaarlijkse barbecue. Een dag waarop de leden aan teamwork doen en gezelligheid voorop staat. Hoe de leden deze dag ervaren hebben kunt u binnenkort lezen op deze website.

Een aantal maanden geleden heeft u kennis kunnen maken met de vernieuwde website. Ondertussen is deze flink uitgebreid met de historie van de vereniging, informatie over de verschillende secties en natuurlijk vele foto’s. Zo kunt u onder andere foto’s uit de geschiedenis van de Bazuin bekijken maar ook recentere foto’s van studieweekenden, afsluitingen en serenades. Dit alles kunt u terug vinden bij foto’s. Als laatste kunt u ook weer berichten achter laten via het gastenboek.

De Bazuin mag dan wel de oudste vereniging van Groningen zijn, ze gaat wel mee met haar tijd. Zo kunt u het wel een wee van de verenging nu ook volgen via twitter en facebook.

Klikt u voor een bezoek aan twitter en facebook op deze links.

We hopen u dit jaar weer te mogen vermaken met onze muziek en u regelmatig terug te zien bij onze optredens en natuurlijk op het internet.

Comments are closed.